Sóc membre

dimecres, 16 d’abril del 2008

Hi ha sequera?

Tal com s'ha portat a terme tot aquest enrenou de la sequera, només ens queda preguntar-nos si la sequera és de veritat o era que necessitaven una excusa per fer, la tantes vegades anomenada interconnexió de xarxes, que sembla que finalment és la millor solució.

La cosa ha funcionat així: agafen al més del tonto de tots els tontos que són al govern i li fan dir que ha tingut una idea genial: portar aigua del Segre cap a Barcelona, solució que no se la creu ni ell, que a més a més és ecologista i d'un partit antitransvasista. Però la pilota ja està llençada i des de Madrid (l'amo), diu que no, que el seu partit ja va dir una vegada que no es farien transvasaments i que no ho pensa consentir.

Uns dies de marejar la perdiu i de fer-nos creure que no hi havia acord i que cada vegada la set de Barcelona és més terrible i que els pobres barcelonins ja viuen com si estiguessin en un desert, que ara no poden netejar el cotxe al carrer i no se quantes coses més no poden fer amb l'aigua de boca (que sempre han comprat al Carrefour) i que s'ha de solucionar el problema.

Surten els il·luminats i diuen que hi ha un riu (que és a França) i que amablement els francesos ens cediran i que això ells ja ho deien fa temps, o uns altres que proposen no regar els camps a fi de portar l'aigua a la city i si es moren els fruiters ja us ho fareu.

Anar fent la pilota gran, anar despistant, fent que el personal cregui que realment hi ha un problema molt gran, que cal solucionar, que no aconsegueixen posar-se d'acord, quan ja d'un primer moment estaven tots d'acord en portar l'aigua de l'Ebre a Barcelona que ja s'ha engollit la del Ter i acabarà amb l'aigua de tot el país.

I era tan fàcil només calia tenir un president de govern que quan diu blanc és que vol fer negre i un presidentent que quan no sap com sortir de l' enrenou en que el posen els seus socis de govern busca el pare celestial redentor de tots els mals.

I ara què? "Agua para todos" si els hi donem a uns com no els hi hem de donar als altres, i ja sé sap molts a repartir...

Mentrestant quan començaran realment a promocionar la nova cultura de l'aigua? quan començaran a deixar de sembrar gespa en llocs on no hi ha prou accessibilitat d'aigua i només per a fer bonic, quan... aprendrem que on hi ha aigua hi ha la vida i que no és pot anar contra natura perquè sempre aquesta última acaba passant factura.?