Sóc membre

dimarts, 17 de juny del 2008

Comencem bé

Ahir a la nit Joan Puigcercós, va fer unes declaracions per TV3, en que deia que el govern no perillava i que qui era l'enemic era en Zapatero. Jo penso que és una bona manera de començar. Crec que Esquerra ha de posar punt i final a les ximpleries que l'han tingut ocupada últimament i posar fil i agulla i enfrontar els reptes de futur i per tant buscar l'enemic fora del partit. l'aprovació de l'Estatut el finançament... si tots estem d'acord en què és el que s'ha de fer!.

Tenim un enemic, però no només el tenim la gent d'Esquerra, el tenim tots els catalans i catalanes, només que alguns no l'acaben de reconèixer com a enemic i encara el fan amic. Ells sí que tenen el problema, i aquest país mai se'n sortirà, mentre la veu de l'amo des de Madrid els hi vagi dictant el que han de fer.

Cal plantar cara, i no val a dir si aquests són millors o pitjors que els altres, a la fí tots han fet un seguidisme que no ens ha portat més que a un carreró sense sortida on hi som ara. Marxa enrere no la podem fer, tirar endavant serà lo més lògic, però per poder-ho fer cal l'aprovació d'una gran part de societat catalana . Cal que ens ho creguéssim i res més. Tots junts ho podem aconseguir.

No hi ha ningú més que Esquerra que pugui liderar aquest moviment.

Hem de caminar amb valentia cap al 2014.

Jo vull morir-me en un país lliure.

2 comentaris:

Sinblancaporelmundo ha dit...

Germans Espanyols, qui ha dit que tots els catalans són naZionalistes? Escolteu els suaus murmuris dels claxons, dels petards i dels coets. Les meues condolences a Puchero-cós i a Urkullu... pobrecitos!

Maria ha dit...

Resposta a sinblancaporelmundo:
Cuida't del teu país que prou feina tens i deixa en pau el nostre, i si no t'agrada fot el camp!