Sóc membre

dimarts, 13 de maig del 2008

Els vaixells

Avui tot el dia que se'n parla. Ha arribat a Barcelona el primer vaixell carregat d'aigua. Tothom està content, per fi serà possible regar jardins i omplir piscines, quin pes ens hem tret de sobre!
Mentrestant, alguns, patim veient com dia a dia, els nostres governants ens han tornat a enganyar, no deien aigua per beure?, no deien que era temps de sequera i s'havien de prendre mesures excepcionals?.
El jardí? la piscina...?
Cada dia que passa queden més amb el cul enlaire. Cada dia es demostra més clarament que aquí el que ha imperat per sobre de tot és el gran negoci de les canonades, en un temps en que els maons deixen de donar el seu fruit no podem permetre que les empreses dels amics deixin de donar rendiments.
Algú s'està preparant per fer un bon calaix.
I tot per una mala planificació, una mala planificació que arrosseguem de fa anys i que no som, ni els de dretes ni els d'esquerres, capaços d'aturar. Permetre que una ciutat es faci desmesuradament gran algun dia serà considerat delicte ecològic, i el desequilibri territorial que aixó representa també.