Sóc membre

divendres, 2 de maig del 2008

Quina barra!

Se sent molt a dir que ERC, ho ha fet molt malament en tot això de l'aigua. És possible, potser no ha tingut una posició del tot valenta com havia de ser, i decididament posar-se del costat dels antitransvasament i engegar en Montilla i tots els altres a fer punyetes, que, era en definitiva, el que volien alguns de per aquí.
No podem dir el mateix de la Federació d'ERC a l'Ebre, que en tot moment ha vist la que li queia a sobre i ha estat capaç d' aguantar amb tot el que això representa d'haver de passar pel que no són. I és que, que algú et cridi traïdor, quan tu saps el que estàs patint ha de resultar molt dur. Però no aguantar suposava cedir el càrrec a qui parlant en nom de la responsabilitat del moment ens diu que no hi poden fer més, es a dir deixar-los amb les mans lliures per fer i desfer i fer-nos creure que ho fan pel bé de tots.
Però ERC sempre està en boca de tothom per fer-ne critica, destructiva malauradament, els mitjans són en mans de gent d'altres partits i la consigna sempre és: a per ells!!
Poc hem sentit parlar aquestos dies del malament que ho han fet uns altres: els de CiU que en el seu dia es van vendre el territori, ara van de bones persones i diuen que ara s'han tornat anti, i dels socialistes? perquè no sentim a parlar d'aquestos que ara s'han posat de part de l'enemic i que en nom de la solidaritat, de la responsabilitat i del sentit comú ens diuen que hem d'obrir l'aixeta cap a Barcelona i callen i no anomenen per res la disposició quarta?.
Potser a alguns d'ells els hi hauríem de refrescar una mica la memòria, gent com en Toni Sabaté en el seu dia abanderant manifestacions, i gent com na Lluïsa Lizàrraga que abans de tota la moguda feia de mestra a Deltebre i que va començar la seua carrera política gràcies a què si es feia el transvasament es quedava sense finqueta al delta, i ara amb tot el morro va i vota sí a la interconnexió. Serà que ara amb tots els diners que ha guanyat representat les nostres terres a Madrid la finqueta del delta ja se li ha quedat petita?.
Quina Barra!